Carteam De Egel Autoservice
Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam De Egel Autoservice

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam De Egel Autoservice komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woont u, zoals onze meeste klanten, in (de buurt van) Zwaag? Dan kunnen wij u in de meeste gevallen naar huis brengen wanneer u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Leenauto - Woont u niet vlakbij of kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Met een leenauto houden wij u mobiel en u betaalt hiervoor alleen de brandstofkosten.

Carteam De Egel Autoservice
Auto onderhoud

Waarom de egel?

Bij Carteam De Egel Autoservice staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam De Egel Autoservice is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto. 

Twijfelt u over wat voor soort onderhoud u aan uw auto nodig heeft? Geen probleem! Wij geven u een helder advies.

Autobedrijf Carteam De Egel Autoservice in Zwaag houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN