Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij carteam DE EGEL AUTOSERVICE

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen. Goed en betaalbaar auto onderhoud voor Zwaag en omstreken. Dat is wat we doen. Ervaar het zelf.

team egel
Carteam De Egel Autoservice

Alle merken, alle types

Bij Carteam De Egel Autoservice in Zwaag onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is uw auto aan onderhoud toe? Naar Carteam De Egel Autoservice! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

De beste banden (de)montage van Noord-Holland

Dat is een stevige uitspraak. En toch durven wij hem te doen. Beschadigingen aan de velg tijdens bandmontage is niet vreemd. Het gebeurt zeer regelmatig dat bij gebruik van onjuiste apparatuur of onvoldoende vakkennis de velg bij het vervangen van de band de dupe is. Met onze kunde en apparatuur monteren wij elke band zonder de velg te beschadigen. Dat is zeker geen vanzelfsprekendheid.

Ook (juist) voor laagprofielbanden.

Carteam De Egel Autoservice

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Martin Mollee
Martin Mollee
Goede kwaliteit, maar wel prijzig. Gespecialiseerd in banden.
Linda Dekker
Linda Dekker
Kwam op zaterdag bij de garage omdat er vloeistof lekte bij mijn auto. Ik kon zaterdag meteen langskomen en maandag werd het gelijk gerepareerd. De prijs was lager dan verwacht omdat de reparatie sneller ging dan verwacht. Daarnaast is het personeel erg aardig en denkt goed mee.
Ian Pals
Ian Pals
Goed advies, denken mee, en kost niet meteen de hoofdprijs. auto's hebben nou eenmaal onderhoud nodig en het is wel fijn dat ze je even van te voren bellen met een kosten plaatje en het waarom. Top
Bekijk beoordelingen